Onafhankelijk meet- en inregelwerkzaamheden uitgevoerd volgens de juiste richtlijnen.
Vadini is een onafhankelijk meet- & inregelbedrijf op het gebied van het binnenklimaat. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid & comfort zijn onze kernbegrippen.

Voor een diversiteit aan redenen maar altijd voor het verbeteren van het binnenklimaat verzorgt Vadini meet- en inregelwerkzaamheden aan uw installatie.

  • Wilt u misschien weten of de installatie aan uw huidige eisen en verwachtingen voldoet?
  • Wilt u de herkomst van klachten over het binnenklimaat in uw gebouw in kaart brengen?
  • Of heeft u werkzaamheden aan uw installatie laten verrichten.

Vadini verzorgt alle lucht- en waterzijdige meet & inregelwerzaamheden!

Een goede inregeling van uw installatie draagt, naast een comfortabel binnenklimaat, een steentje bij aan het milieu, betere prestaties van uw medewerkers en uiteindelijk het resultaat van uw onderneming. Een installatie die voldoet aan uw wensen en toepassingen van het gebouw en die op een juiste manier is ingeregeld bespaart energie. U gebruikt zo min mogelijk koude, warmte en elektriciteit voor een behaaglijk binnenklimaat. Afhankelijk van uw type installatie en gebruik hiervan kan het verschil na inregelen eenvoudig 20% in energie verbruik zijn.

Al onze werkzaamheden worden volgens de richtlijnen omschreven in ISSO-publicatie 31 en 52 uitgevoerd en de resultaten worden weergegeven in duidelijke rapportages.

Door het volgen van de richtlijnen, het gebruik van gekalibreerde meetinstrumenten en gedegen ervaring verzorgt Vadini onafhankelijke meet- en inregelwerkzaamheden waarmee u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Klimaatklachten in het gebouw? Andere indeling en toepassing van de ruimtes? Of bijvoorbeeld een nieuwe installatie?

Neem contact op met Vadini! In een geheel vrijblijvend gesprek horen we graag uw wensen en lichten wij toe wat Vadini daaraan kan bijdragen.